Осінні свята і успіхи школи

22 Жов

Жовтень порадував нас двома знаковими днями: 1 жовтня ми святкуємо Міжнародний день музики, а на 5 число цьогоріч припав День учителя. І, оскільки ці дати знаменні для кожного викладача музики та всіх, хто працює і навчається у мистецько-педагогічній сфері, Дитяча музична школа № 5 імені Римського-Корсакова вітає всіх дотичних до цих свят!

До Міжнародного дня музики відбувся концерт класу викладача Ірини Шелюк, де прозвучала гра на саксофоні у сольному, дуетовому та ансамблевому форматах. У концерті прозвучали відомі мелодії у виконанні учнів Ігоря Шамрая, Софії Шелест, Софії Верстюк, ансамбля «Gold Band». Запрошений гість Дмитро Данчук виконав музику Б. Мінцзера, Д. Еллінгтона, Б. Ховарда. Захід був якісно виконаний та рясно помережаний поетичними вставками і пройнятий духом свята її величності Музики.

Також приємно оголосити про деякі досягнення наших учнів на конкурсах. Так, на Міжнародному багатожанровому фестивалі «Звездно лято 2020» у Болгарії в серпні Арсеній Баринов посів І місце в номінації «інструментальний жанр», а викладачу Наталії Пашковій була висловлена подяка. У місті Дніпро на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Dnipro Art Fest», що відбувся 27 червня, лауреатом І ступеня в номінації «естрадний вокал» стала Юлія Рибак, а подяку отримала педагог Вікторія Решетнікова.

Зичимо учням та викладачам подальших успіхів і натхнення!