Початок навчального року: заходи, конкурси, натхнення

11 Вер

Навчальний рік лише починається, а школа вже має досягнення. Так, на ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Super Art – 2020» у номінації «інструментальне мистецтво (фортепіано)» переможцями стали учні педагога Ірини Пінчук: лауреатами І ступеня (золото) було нагороджено Марину Гаркушу та Дар’ю Сушкову, а ІІІ ступеня (бронза) – Ярослава Гавріша; серед учнів Наталії Слепцової Матвій Родін здобув І місце (золото). ІІ місце посів дует у складі М.Родіна та Я.Гавріша під керівництвом І.Пінчук та Н.Слепцової.

Значні досягнення показав учень школи Богдан Шеметов (викладач – А.Дзялик). На Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Soloviov-art» 24 червня, що відбувся у м.Києві, він здобув гран-прі, а на Міжнародному багатожанровому учнівському та студентському конкурсі мистецтв «Чарівні фантазії» (15-17 травня, м.Бердянськ) та на Міжнародному конкурсі учнівського та студентського музичного мистецтва «Київський колорит» (12-14 червня, м.Київ), він став лауреатом ІІ ступеня.

Обласний навчально-методичний центр підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів на Обласному конкурсі з розробки освітньо-методичних матеріалів, програм для мистецьких шкіл 2019-2020 н.р. визнав лауреатом І ступеня Любов Васильєву, а лауреатом ІІІ ступеня – Олену Кауркіну. Вітаємо учнів та педагогів школи!

А ще, окрім змагань, музика може просто приносити насолоду слухачам. Про це нагадує Платон Борисов, учень 1 класу, який часто грає на піаніно в парку Горького (викл.Т.Нецвітай). Звичайні прогулянки поєднуються з радістю музичного втілення.
Все це говорить про продуктивний початок, що гарантує плідну роботу впродовж року. Успіхів нам усім!

Оксана Стогній, к.філол.н.