Осінні успіхи наших школярів

26 Лис

Незважаючи на зовнішні обставини, учні продовжують сумлінно вчитися, що підтверджують їхні успіхи на різноманітних музичних конкурсах.

Так, Богдан Шеметов, учень викладача Алли Дзялик, став лауреатом І ступеня на IX Всеукраїнському учнівському та студентському конкурсі музичного мистецтва «Київський колорит», який відбувся з 30 жовтня по 1 листопада у м. Києві, та лауреатом ІІІ премії на X Міжнародному конкурсі молодих піаністів «Слобожанська фантазія», що пройшов з 5 по 10 жовтня в м. Суми.

Учениці 2 класу викладача Наталії Амстибовської (концертмейстер – Ірина Бурік) Анастасія Горбенко та Марія Скородинська стали лауреатами ІІ ступеня на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Stella futura» (м. Харків), а також брали участь у шкільному турі конкурсу «Радість відкриття».
На фестивалі-конкурсі «Stella futura» учні викладача Олені Піцан (концертмейстер – Анастасія Борінова) здобули ряд значних перемог: Дмитро Тимохін посів І місце, Анастасія Польова і Григорій Целеп – ІІ місце. На цьому ж конкурсі Гліб Трач, учень Віктора Майстренка, також став лауреатом ІІ ступеня.

На польському онлайн-конкурсі «Парад зірок» вокалісти Владислава Соляник та Марія Константинова отримали гран-прі (викладач – В. Перепелиця, концертмейстер – І. Бурік).

Вітаємо наших лауреатів!

Оксана Стогній, к.філол.н.