Нові успіхи школи на конкурсах різних рівнів: березень та квітень 2021 р.

10 Кві

Учні нашої школи продовжують здобувати успіхи на різноманітних творчих змаганнях, про що свідчать численні дипломи та грамоти лауреатів. Це факт визнання високого рівня освіти, адже навіть карантин не стає на заваді цих перемог!

У вокальному жанрі високі результати показали учениці викладача В.Перепелиці та концертмейстера І.Бурік: Владислава Соляник, Марія Константинова та Дарина Улановська здобули перші місця на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Music wave of arts», у Катерини Кононової – ІІ місце (м. Харків).

У жанрі «сценічна мова» лауреатом гран-прі на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Dance – vocal клас» (м. Харків) стала Марія Скородинська, учениця педагога М.Костромицької. На цьому ж конкурсі І премію отримала Міланія Шостак, а Анастасія Мацегора посіла перше місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зоряна симфонія», педагог – М.Крамаренко.

Високі та численні результати показало також художнє відділення: учениці У.Тредіт посіли призові місця на творчих змаганнях. Так, на Відкритому обласному конкурсі дитячої творчості на тему «Про що Гагаріну могли б ми розповісти? Про рідний Харків – як космічне місто!» володарями гран-прі стали Марія-Емілія Шапоренко та Валерія Пісарєва, дипломантом стала Інгрід Ліберг, а дипломи учасників отримали Богдана Фененко та Марія Корченкова. Також на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Grandfest» (м. Київ) Дар’я Путятіна стала лауреатом ІІ премії.

У жанрі «народні інструменти» на Всеукраїнському конкурсі «Одеська гітарна хвиля» ІІІ премію отримав Олександр Мєжибовський, а дипломатом став Гліб Лобанов, педагог – С.Світличний.

Хочеться також участь виступи наших учнів у різних заходах. Так, Валентина Марченко, Боріслав Халапов та Микола Дегтярьов виступили на концерті в Художньому музеї 20 березня (викладачі: Є.Биховська та Н.Биховська). Боріслав Халапов також виступив на нагородженні стипендією ім. Л.Є.Ліпінського в «Roller Sparta Club» Харківської федерації роликового спорту (викладач – Н.Биховська)

Вітаємо наших талановитих учнів!

Оксана Стогній, к.філол.н.