Зустріч із художницею Зоєю Пилипенко в галереї «Мистецтво Слобожанщини»

10 Кві

2 квітня о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася творча зустріч з автором персональної виставки живопису та графіки «Блага звістка» харківською художницею Зоєю Пилипенко.

На творчій зустрічі ми змогли познайомитися з роботами, послухати розповідь про творчий шлях, досвід педагогічної роботи, художні методи та експерименти, дізнатися про подальші творчі плани, а також задати питання.

Біографічна довідка: Пилипенко Зоя Віталіївна. Народилася, вчилася, живе і працює в Харкові. Закінчила з відзнакою: ДХШ ім. І.Рєпіна, Харківське художнє училище, ХХПІ (ХДАДМ). З дня закінчення академії (1983) і до цього дня працює в Харківському художньому училищі. Викладач вищої категорії. Член Спілки художників України з 2000 року. Постійний учасник обласних і республіканських виставок. Мала неодноразові персональні і групові виставки в Україні та за кордоном.

Зоя Пилипенко в свій час викладала живопис у Ірини Михайлівни Іванців – тому учениці, а нині вже викладачеві нашої школи було дуже приємно зустрітися та висловити подяку своєму педагогу за неоціненний вклад майстерності, що робить Зоя Віталіївна для студентів вищого навчального закладу.