Лауреати школи: перемоги на конкурсах у березні 2021 р.

05 Кві

Участь учнів та викладачів школи у різноманітних конкурсах не залежить від карантинних обмежень, оскільки здебільшого змагання проводяться дистанційно. Тож ми радо вітаємо наших лауреатів, що продовжують здобувати перемоги у різних жанрах!

Так, на ІІ Міжнародному дистанційному онлайн-конкурсі юних піаністів «Lviv Kavai» (м. Львів) учні педагога Л.Васильєвої були відзначені у грі на фортепіано (соло): Ксенія Онищенко стала лауреатом ІІ ступеня, Іван Приходько – ІІІ ступеня, а Анастасія Мацегора стала дипломантом конкурсу.

Учениці педагога Л.Костерецької також успішно проявили себе у змаганнях у грі на фортепіано: Софія Мокра посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі «Grand Prize Virtuoso», що відбувся у Лондоні, а Вікторія Качинська посіла ІІІ місце на ІV Відкритому конкурсі піаністів «Карл Черні: більше, ніж етюди…» (м. Харків).

На Міжнародному фестивалі-конкурсі «Spring star» лауреатами І премії у вокальному жанрі стали учениці В.Перепелиці та концертмейстера І.Бурік Олеся Нудьга та Маргарита Саник. Цей конкурс, на відміну від інших, пройшов очно у м.Харків.

У жанрі «сценічна мова» учениці педагога М.Крамаренка також здобули значимі успіхи: Марія Таран та Ангеліна Дмитрікова на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Підкори сцену» (м. Київ) розділили ІІ місце, а на Обласному дистанційному фестивалі-конкурсі художнього слова та театральних малих форм серед дітей та юнацтва «Поетичний настрій» (м.Харків) ІІ місце посіла Міланія Шостак.

На Міжнародному онлайн-конкурсі «Talents of the 21st century» (м.Варна, Болгарія) учні викладача Є.Биховської отримали нагороди в інструментальному жанрі (фортепіано): Софія Гайдукова стала лауреатом ІІ премії, а Боріслав Халапов – ІІІ преміїї.

Педагог Любов Васильєва брала участь як викладач у конкурсі методичних робіт в рамках V Всеукраїнського професійного конкурсу учнівського та студентського музичного мистецтва «Чарівний камертон» з темою: «Інновації сучасної педагогіки. Зацікавленість у навчанні сучасного учня-музиканта. Вибір репертуару» (м. Дніпро) та посіла у ньому І місце.

Вітаємо наших переможців і зичимо їм подальших успіхів!

Оксана Стогній, к.філол.н.