Про «Парад ансамблів» 18-20 березня

01 Кві

18 і 20 березня відбувся другий і третій концерти з циклу «Парад ансамблів», що розкриває красу і велич колективного музикування. Невелика за обсягом, проте насичена емоційно та художньо програма нікого не лишила байдужим.

Зі вступним словом традиційно виступила заступник директора Лідія Алейнікова, наголосивши на важливості таких заходів для всіх учнів та для школи загалом, звісно, із дотриманням всіх карантинних вимог.

У концерті 18 березня взяли участь ансамбль гітаристів «Rasgueado» (керівники: А.Мартем’янова та С.Світличний), ансамбль баяністів «Bellows band» (викладач – М.Плющенко), дует бандуристів у складі Діани Таможнікової та Дарини Ярцевої (керівник – М.Демченко), дует баяністів у складі Олександра Паращенка та Олександра Окунєва (керівник – М.Плющенко), дует баяністів «Мотус» у складі Івана Кошаренка та педагога Максима Плющенка, дует флейтистів у складі Ярослава Шамрая та Катерини Івасішиної (викладач – В.Расторгуєва, концертмейстер – Я.Левандовська), фортепіанний дует у складі Кароліни та Максима Багрянцевих (керівник – В.Проскурякова), фортепіанний дует у складі Мар’яни Чубінідзе та Ганни Філатової (керівник – В.Проскурякова), дует флейтистів у складі Володимира Кіма та Лариси Ларінок (викладач – В.Расторгуєва, концертмейстер – Я.Левандовська), ансамбль флейтистів у складі Ярослава Шамрая, Аліси Докаліної, Катерини Івасішиної та Володимира Кіма (викладачі: В.Расторгуєва та Т.Кравченко, концертмейстер – Я.Левандовська). Яскраво прозвучав великий зведений ансамбль бандуристів (керівники: М.Демченко та В.Устименко) та на найвищому рівні виступили викладачі школи – керівники ансамблю гітаристів «Rasgueado» Амалія Мартем’янова та Станіслав Світличний.

20 березня у програмі виступили колективи: хор хлопчиків «Korsakov band» (керівник – В.Решетнікова, концертмейстер – М.Каменєва), вокально-інструментальний ансамбль «Струмочок», солістка – Олеся Нудьга (керівники: Н.Амстибовська та В.Перепелиця), фортепіанне тріо у складі Маргарити Рогожнікової, Марини Гаркуші та Дар’ї Сушкової (керівники: Н.Слєпцова та І.Пінчук), вокальний ансамбль під керівництвом С.Жданової (концертмейстер – І.Пінчук), вокальний ансамбль під керівництвом В.Перепелиці (концертмейстер – І.Бурік), шумовий оркестр (керівник – Н.Шепеленко, концертмейстер – І.Бурік), старший хор (керівник – О.Зеленська, концертмейстер – Н.Слєпцова).

Значну частину програми зайняли фортепіанні дуети, зокрема, у складі: Георгія Гончаренка та Богдани Фененко (керівник – Л.Ємельянова), Єлизавети Єльникової та Ніхата Хамедова (керівник – Н.Пашкова), Марії Іващенко та педагога Анастасії Борінової, Олександра та Марії Лозик (керівник – А.Дзялик), Аркадія та Богдана Бєлашових (керівник – А.Дзялик), Анастасії Польової та педагога Анастасії Борінової, Ксенії Писаренко та Нестора Обоїмова (керівник – І.Пінчук), Марії Сидоренко та Марії-Анни Літвінової (керівник – А.Дзялик).

У програмі заходів прозвучала музика П.Чайковського, І.Берковича, В.Соляникова, Г.Манчіні, О.Копенка, А.Аверкіна, А.Мухи та ін., а також народні пісні та популярні мелодії. Концерт підготувала та провела незмінна ведуча заходів школи Марина Костромицька.

До нових зустрічей!

Оксана Стогній, к.філол.н.