Лауреати травня у ДМШ № 5 імені Римського-Корсакова

28 Тра

Незважаючи на складнощі карантинного періоду, учні мали змогу взяти участь у багатьох конкурсних проектах та успішно показати свої вміння і таланти

.
Вітаємо лауреатів Міжнародного фестивалю «Артцентр талантів – 2020». Анастасія Мацегора стала лауреатом І ступеню в жанрі художнього читання та лауреатом ІІ ступеню в жанрі «інструментальне мистецтво, фортепіано», викладачі: Михайло Крамаренко та Любов Васильєва. Лауреатами ІІ ступеню стали Богдана Фененко та Поліна Беженська, ІІІ ступеню – Аким Антоненко, Марія Гнатишина, Анна Ярош, викладач – Лариса Ємельянова. Також лауреатами ІІ ступеню у грі на ксилофоні стали Кирило Гладкий та Павло Панюта, викладач – Олексій Ходінов, концертмейстер – Анна Ревуцька. Викладачі ДМШ № 5, які підготували лауреатів, були нагороджені подяками за високу професійну майстерність та значний внесок у розвиток культури.

На Міжнародному фестивалі «Парад зірок – 2020», що відбувся у Польщі (м.. Краків), І місце в номінації «інструментальний жанр» отримали фортепіанний дует у складі Єлизавети Циркіної та Ніхата Хаммедова, а також Арсеній Баринов, викладач – Наталія Пашкова.

На Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірки України» у Києві 16 травня дипломом І ступеню було нагороджено Свєтославу Федорову в номінації «інструментальний жанр» та Артема Федорова у номінації «класична манера в естрадному жанрі», а викладачі Ксенія Сліпченко та Вікторія Решетнікова були відзначені подяками за високий професіоналізм та підтримку в духовному і культурному розвитку талантів.

На Міжнародному конкурсі «Stella Futura» школа також завоювала багато нагород: Марія Скородинська отримала І місце, Анастасія Горбенко, Анастасія Вечур, Христина Сотникова, Надія Рудич, Дана Горбенко – ІІ місце, Данило Сундуков – ІІІ місце. Особливо варто відзначити те, що І місце здобув ансамбль «Cantabile», отримавши найвищий бал конкурсу (керівник – Наталія Амстибовська).

На Міжнародному дистанційному онлайн-конкурсі юних піаністів серед учнів початкових мистецьких закладів «Львів каваї карантин 2020» Софія Мокра, учениця Людмили Костерецької, здобула ІІ місце. Оніщенко Ксенія – 3 місце; Руденко Ніка – диплом; Голубєв Іван – диплом, Приходько Іван – диплом. Викладач Любов Васильєва
Вітаємо наших переможців та пишаємося ними!

Оксана Стогній, к. філол. н.