Карантинні успіхи ДМШ № 5 імені Римського-Корсакова

08 Тра

Незважаючи на об’єктивні складнощі навчального процесу в період загрози коронавірусної інфекції та вимушеного карантину, школа сумлінно продовжує навчальний процес у дистанційному форматі. Результатами цього процесу стають перемоги дітей у музичних онлайн-конкурсах.

У конкурсі, який проводило Полтавське обласне відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, учениці ДМШ Анастасія Мацегора та Ангеліна Дмітрікова посіли І місце у номінації «художнє читання», Міланія Шостак – у номінації «художнє читання та вокал», ІІ місце отримали Анастасія Осипчук («художнє читання та вокал») та Марія Таран («художнє читання»). Підготовкою до конкурсу займалися педагоги Михайло Крамаренко, Вікторія Решетнікова та Олена Зеленська.

25 квітня Артем Федоров (викладач – Вікторія Решетнікова) з вокальним номером дистанційно брав участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Парад зірок» та посів у ньому перше місце.

У Нью-Йорку на онлайн-змаганні «International competition. Golden Classical Music Awards» (Карнегі-Хол, США) учениця Софія Мокра (викладач – Людмила Костерецька) посіла ІІ місце.

Ми щиро раді та пишаємося успіхами наших учнів – результатом постійного навчального процесу, який не зупинився через карантин, а тимчасово перейшов у он-лайн формат. Бажаємо нашим переможцям наснаги та подальших успіхів!

Оксана Стогній, к.філол.н.