Карантин не на заваді: нові лауреати школи

11 Лип

З метою пiдтримки та розвитку творчостi учнiв мистецьких шкiл мiста Харкова, заохочення дiтей до самостiйної творчостi та розмаїтого дозвiлля на час вимушеного карантину, виявлення своєї iндивiдуальностi та представлення її широкому загалу у Харковi на базi «Дитячої школи мистецтв № 5 iм. Дунаєвського» пройшов онлайн конкурс рисунка для дiтей «Малярський карантин 2020», у якому взяли участь: Iван Кочубей, Марiя Жестiк, Вiкторiя Бондаренко, Софiя Склярова, Яна Кривошаева, Вiра Стреляна, Самiра Агаєва, Юлiя Рибак, Софiя Вейлер, Максим Кiйко, Володимир Антонець, Денис Чумак, Олексiй Диряєв, Олеся Луганська, Катерина Головiна, Валерiя Кришталь, Софiя Шабанова.

Незважаючи на карантинні заходи, учні ДМШ № 5 імені Римського-Корсакова взяли участь у кількох конкурсах та досягли у них значних висот!
Хочемо привітати наших скрипалів: на І Міжнародному фестивалі-конкурсі «May Musik fest», який нещодавно відбувся у Харкові, лауреатами І ступеню в номінації «інструментальний жанр» стали Богдана Горбенко та Христина Сотнікова (керівник – Наталія Амстибовська).

Також вітаємо читців і вокалістів: на ІІ регіональному відкритому конкурсі «Олімп талантів» учні школи показали прекрасні результати: І місце посіла Міланія Шостак у номінації «вокал» та «художнє читання», ІІ місце дісталося Ангеліні Дмитриковій, Анастасії Осипчук, Марії Таран. Успішно підготували наших лауреатів Михайло Крамаренко та Вікторія Решетнікова.

Вітаємо та бажаємо успіхів у новому навчальному році!

Оксана Стогній, к.філол.н.