Випуск 2019: «Музика – це наша любов!»

21 Чер

Підсумком навчального року став випускний вечір у ДМШ №5 ім. Римського-Корсакова, що відбувся 13 червня у Великій залі. Дехто успішно склав іспити і перейшов до наступного класу, а для багатьох цей рік став випускним.
Під музику П.Чайковського «Полонез» з опери «Євгеній Онєгін» випускники урочисто зайшли до зали та зайняли свої місця. Директор Олександр Іванович Масло привітав усіх з успішним завершенням навчального року, висловив віру в кожного учня і побажав наснаги та творчих досягнень! Надзвичайно душевно прозвучало поетичне звернення до випускників від імені батьків у виступі Амалії Мартем’янової. Вечір підготувала і провела Марина Костромицька.
На сцені виступили Христина Троценко (педагог – Людмила Черкашина, концертмейстер – Олена Омельченко) з піснею «Пристань дитинства», прозвучав «Вальс квітів» П.Чайковського в дуеті Юлії Качанової та Владислави Цьоми (педагог – Алла Дзялик), порадували виступами Данило Семенихін (педагог – Іван Юркевич, концертмейстер – Аліна Тимощук), Андрій Ряполов (педагог – Алла Діанова), Анастасія Блінцова (виконання в ансамблі з педагогом Ксенією Сліпченко, концертмейстер – Дар’я Шепелєва), Анна Портянко (педагог – Євгенія Биховська, концертмейстер – Анастасія Борінова), Поліна Князєва (педагог – Наталія Амстибовська, концертмейстер – Ірина Бурік), Валерій Києнко (педагог – Костянтин Моторний). А одна з наймолодших учениць школи Маша Скородинська надихнула випускників віршем Ліни Костенко «Крила».
Після музично-виконавської частини настав час для урочистих моментів – директор провів церемонію вручення свідоцтв, а також грамот і дипломів, не лише від школи, але й від Харківського міського голови. Цього року школу завершили 47 випускників, серед яких було 23 учні з червоними дипломами, що говорить про наполегливість у навчанні та праці. Від імені випускників виступили з відповіддю-подякою Єва Німкова, яка передала до фонду школи свою картину, та Майя Білецька, у виконанні якої прозвучала фінальна пісня. Пишаємося випускниками і кажемо їм: «Успіхів! До нових зустрічей!».

Оксана Стогній, к.філол.н.