Участь ДМШ №5 у підсумковій художній виставці в обласному методичному центрі

18 Чер

30 травня 2019 року в приміщенні Обласної художньої галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулося відкриття Підсумкової виставки художніх робіт учнів – переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої…» та Обласного конкурсу дитячого малюнку «Слобожанщина – мій краю рідний».
У Підсумковій виставці взяли участь переможці обласних конкурсів та учасники з 28-и мистецьких шкіл Харківської області, які на виставці були нагороджені грамотами. Серед учнів ДМШ №5 ім. Римського-Корсакова є дипломанти у конкурсі «Слобожанщина – мій краю рідний»: Колій Анастасія, 15 р., з роботою «Харків та Серебрякова» та Осьмачко Валерія, 15 р., з роботою «Село Комунар».
Методист Центру Толочко Ірина Миколаївна привітала всіх гостей та подякувала юним художникам та їхнім викладачам за активну участь в обласних заходах впродовж навчального року, фантазію, розмаїття задумів та втілення індивідуальних творчих проектів у життя. Велику вдячність від колективу Центру було висловлено директору Обласної художньої галереї «Мистецтво Слобожанщини» Лагутіній Вірі Олександрівні за творчу ініціативу та допомогу в організації виставки.
Активна співпраця Центру та викладачів образотворчого мистецтва мистецьких шкіл області та міста сприяє виявленню та розвитку творчих здібностей учнів, набуття ними ціннісних орієнтацій та бажання до втілення нових задумів.

Оксана Стогній, к.філол.н.