Успіхи учнів ДМШ №5 на художньому конкурсі «Нащадки великого майстра»

30 Тра

У Міжнародному конкурсі дитячого малюнку до 175-ліття від дня народження відомого художника І.Рєпіна взяли участь учні нашої школи. Загалом на розгляд членів журі було надано 470 творчих робіт, виконаних учнями спеціалізованих та загальноосвітніх шкіл Харкова, Дніпропетровської, Київської, Одеської, Полтавської, Харківської, Хмельницької областей, а також Швеції. Журі очолив В.Ковтун – народний художник України, голова союзу Харківської організації союзу художників України.
Лауреатами конкурсу стали Рогожнікова Маргарита (7 років) з рімейком на «Портрет М.П.Мусоргського», викладач – Рибакова А.М., та Бабенко Аріна (10 років) з рімейком на «Літній пейзаж». Дипломанткою стала Крівошаєва Яна (7 років) з рімейком на «Портрет Толстого».
Також у конкурсі взяли участь учні О.Г.Дядченко: Святолуцька Діана, Головіна Катерина, Єгорова Дар’я, Матлаш Магдалена, Корнєєва Поліна, Афтенюк Катерина; учні А.М.Рибакової: Чумак Денис, Кліменко Анастасія, Дюбіна Ольга, Сотникова Марина, Лобода Олександра, Жестік Марія, Колій Анастасія, Іванович Анастасія; учні Д.О.Погодіна: Луганська Олеся, Шабанова Софія, Вейлер Софія.