Найновіші конкурсні досягнення школи

04 Бер

Продовжується карантин – і формат конкурсів, як і раніше, дистанційний. Але, незважаючи на це, наші учні активно беруть участь у різноманітних змаганнях та завойовують на них призові місця.

Так, на Міжнародному музичному конкурсі «Nouvelles etoiles», що відбувся у столиці Франції у січні, лауреатом ІІІ премії стала Софія Мокра (викладач – Л. Костерецька) з фортепіанним номером.

На Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Vivat Lviv», що відбувся у Львові в січні, Вікторія Жданова (викладач – С. Жданова, концертмейстер – І. Пінчук) з вокальним номером посіла І місце. Також у вокальному жанрі на Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Winter art fest» (м. Київ, січень) І місце виборола Луїза Ніколаєва (викладач – С. Жданова, концертмейстер – І. Пінчук).

У жанрі «сценічна мова» за останній період є численні перемоги в учнів М.Крамаренка: на Обласному дистанційному фестивалі-конкурсі художнього слова та театральних малих форм серед дітей та юнацтва «Поетичний настрій» Міланія Шостак посіла ІІ місце, Марія Таран – ІІІ місце; на ІІІ Відкритому конкурсі театрально-сценічного мистецтва малих форм «Лети!» у Міланії Шостак ІІ місце, а в Анастасії Осипчук – ІІІ місце.

Учні Л. Ємельянової в інструментальному жанрі (фортепіано) здобули численні перемоги: на Міжнародному дистанційному конкурсі мистецтв «World art games», що відбувся в Іспанії, І місце вибороли Марія Гнатишина та Акім Антоненко, на міжнародному дистанційному конкурсі «Music box» (Іспанія) лауреатом другого ступеня став Георгій Гончаренко, на Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Сяюча зірка Різдва» лауреатом І премії став Георгій Гончаренко, ІІ премії – Акім Антоненко, подяку отримала викладач за високу професійну майстерність на внесок у розвиток культурно-естетичного виховання дітей.

Щиро вітаємо переможців, зичимо їм натхнення та нових успіхів!

 

Оксана Стогній, к.філол.н.