Освіта:

  • 2001-2010рр.: Нетішинська ДМШ (клас фортепіано);
  • 2010-2014рр.: Хмельницьке музичне училище ім. В. І. Заремби (клас «Спеціальне фортепіано»);
  • 2014–2018рр.: Харківський національний університет мистецтв ім. І. П. Котляревського (диплом бакалавра по класу «Спеціального фортепіано»);
  • 2018–2020рр.: Харківський національний університет мистецтв ім. І. П. Котляревського (магістр).

Основні етапи трудової діяльності:

  • 11/2013-05/2014 – Хмельницька ДМШ №1 ім. М. Мозгового (концертмейстер учнів по класу віолончелі та флейти);
  • 01/2016-05/2016 – Харківська ДМШ №12 ім. К. Шульженко (викладач по класу фортепіано, концертмейстер учнів вокального відділу);
  • 03/2016 по сьогоднішній час – Харківська ДМШ №5 ім. Римського-Корсакова (викладач по класу фортепіано, концертмейстер вокального та інструментального відділів, ансамблів малих та великих форм).

Особисті творчі досягнення:

За час навчання брала участь у різноманітних конкурсах на території України, АР Крим та Росії, є лауреатом обласних, регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Педагогічний стаж – 3 роки.

Працюючи в ДМШ № 5, ставить перед собою задачі: розвивати музичні та художні здібності в учнів школи з різними творчими даними, прививати любов до музики та сіяти культуру і мистецтво серед людей.

Надаю перевагу класичній музиці, але з появою нових напрямків у цьому виді мистецтва полюбляю насолоджуватися джазовими композиціями, особливо у стилях фьюжн, свінг та лаундж. З хореографії подобаються танці латиноамериканської бальної програми. Також полюбляю відвідувати театральні вистави, опери, балети та художні виставки не тільки в Харкові, а й за його межами.

Я захоплююся вміннями людської особистості, поведінки, знаходженням гармонії всередині себе, а також прагну знайти спільну мову з власним тілом, щоб нарешті почати розуміти його.