Новий навчальний рік – навчаються не тільки учні…..

11 Жов

Початок вересня видався дуже насиченим і емоційним, адже викладач нашої школи Жданова Світлана стала учасником десятиденного проєкту ” Ukrainian artists camp”,на острові у національному парку Brijuni (Хорватія),організований фестивалем Parade fest разом з хорватським театром Улісс. Взяла участь у навчанні з арт- терапії та побувала на лекціях британського композитора, професора музичних і гуманітарних наук НАЙДЖЕЛА ОСБОРНА, який відомий своєю благочинністю у підтримку травмованих війною дітей з використанням музичної терапії.Неаби як вразила його робота з нашими дітками, за цей короткий час ,вони підготували виставу про Кірку( Одісея) ,написали слова, музику ,разом грали на музичних інструментах, співали.

Своїм досвідом поділились запрошені лектори: Анджела Кеннеді- травма- психолог, Віктор Рубан- хореограф ,режисер.,експерт з питань освіти з особливими потребами Лоретта Моросін, спеціаліст- музикант Кліа Френд.
У ПРОЄКТІ брали участь музиканти, художники, викладачі з усієї України. ЦЕ була чудова можливість познайомитися з новими талановитими людьми, такими різними і такими цікавими, це зараз дуже вчасно і необхідно. Дякую організаторам за таку можливість, а сонячній Хорватії за те тепло і ту атмосферу, яка тільки допомагала у навчанні.