Успішний творчий політ учнів школи: успіхи на театрально-сценічному конкурсі «Лети!»

30 Жов

З 25 по 27 жовтня у Харкові відбувся другий відкритий конкурс театрально-сценічного мистецтва малих форм серед шкіл естетичного виховання з красномовною назвою «Лети!». 
Метою конкурсу є збереження і розвиток національної культури, популяризація дитячої творчості, залучення дітей та підлітків до різних видів творчої діяльності, виявлення та підтримка талановитих колективів та окремих виконавців. Його засновниками та організаторами виступають Комунальний початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Школа сучасних театрально-сценічних напрямів», Харківська міська рада, Департамент культури Харківської міської ради.
Цьогоріч і учні ДМШ №5 імені Римського-Корсакова показали значні успіхи на конкурсі «Лети!» в номінації «малі театральні форми» (жанр «художнє слово»). Так, у другій віковій категорії лауреатами стали учениці викладача М.П. Крамаренка Анастасія Осипчук – 1 місце і Ангеліна Дмитрикова – 2 місце та учениця М.М. Костромицької Заміна Пчьолкіна – 3 місце. У першій віковій категорії лауреатом другого ступеню стала учениця М.М. Костромицької Марія Скородинська.
Щиро вітаємо наших переможців!

Оксана Стогній, к.філол.н.