Успіхи квітня і травня: щиро вітаємо наших переможців!

08 Чер

Досягнення учнів – гордість школи! Конкурси та фестивалі, різноманітні заходи – показник інтересу і роботи наших юних талантів.

На Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірковий грамофон талантів», що відбувся у Львові 18 квітня, ІІ місце посіли Валентина Марченко і Дарина Малахова у складі тріо (струнно-смичкові інструменти, викладач – Є.Биховська) та Боріслав Халапов у складі тріо (фортепіано, викладач – Н.Биховська).

Софія Гайдукова (викладач – Н.Биховська) стала лауреатом І премії на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Bakının işıqları» («Вогні Баку», Азербайджан – Грузія – Україна) та лауреатом ІІІ премії на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «International Odessa Festival».

Вікторія Тавашерна (викладач – Н.Биховська) посіла І місце на I Міжнародному весняному багатожанровому чемпіонаті мистецтв «Warm art fest» в межах Міжнародного українсько-польського проекту «Територія чемпіонатів мистецтв «Арт-квадрат» (м. Дніпро).

Валентина Марченко (викладач – Є.Биховська, концертмейстер – А.Ревуцька) принесла школі численні перемоги: вона посіла І місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірковий грамофон талантів» (м. Львів) та на Міжнародному конкурсі «Online contest  «Talents of the 21st century» (м. Варна, Болгарія), а також ІІ місце на ХХІІ Всеукраїнському конкурсі-фестивалі сучасного музичного мистецтва «Харківські зорі. Зима 2021»,

Ансамбль скрипалів «Зірочки» (викладач – Є.Биховська, концертмейстер – А.Ревуцька) отримав ІІІ премію на Міжнародному канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості «Торонто 2021» (Київ – Торонто).

Маргарита Рогожнікова (викладач – Н.Слєпцова) стала лауреатом ІІ премії на ІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Super Art – 2021» від Харківської державної академії культури.

Ансамбль у складі Маргарити Рогожнікової, Дар’ї Сушкової та Марини Гаркуші (викладачі – Н.Слєпцова, І.Пінчук) на Першому відкритому конкурсі естрадно-джазового виконавства та імпровізації «Jazz Fiesta Spring – 2021» посів ІІ місце.

Матвій Родін (викладач – Н.Слєпцова) став лауреатом одразу двох І премій: на V Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Арт центр тталантів – 2021» та на Першому відкритому конкурсі естрадно-джазового виконавства та імпровізації «Jazz Fiesta Spring – 2021».

На Міжнародному конкурсі виконавців на класичній гітарі пам’яті А.К.Ворохобіна (м. Одеса, 11 квітня) високий рівень показали учні О.Савенко: Ярослава Косилова отримала І місце, Тимур Нурієв – ІІ місце.

Ксенія Кривоносенко (викладач – У.Тредіт) на п’ятому відкритому фестивалі-конкурсі «Мистецтво – це ми, мистецтво – це світ!», що відбувся очно у Харкові, посіла ІІ місце.

Олександр Межібовський (викладач – С.Світличний) отримав ІІ премію на харківському Відкритому конкурсі виконавців на народних інструментах «Art freedom folk».

На Всеукраїнському багатожанровому дистанційному конкурсі-фестивалі «Весь світ у долонях матері» (м. Нова Каховка) І місце поділили між собою учні Н.Биховської Павло Зеленський та Софія Гайдукова.

У жанрі «сценічна мова» на І Обласному дистанційному фестивалі-конкурсі художнього слова та театральних етюдів отримали значні успіхи учні М.Костромицької: ІІ місце у Марії Скородинської, ІІІ місце у Вероніки Сидорчук та Аміни Борміної.

Афанасій Гертер став учасником Всеукраїнського онлайн-конкурсу дитячого малюнку «Різнобарвна країна Мексика» («Mexico, un pais colorido»), що був організований 2 травня громадським об’єднанням «Центр мексиканської культури «Естрея».

Школа вітає своїх переможців! Ми щиро пишаємося лауреатами, які постійно показують зацікавленість у розвитку талантів у галузі мистецтва та досягають у цьому успіхів!

Оксана Стогній, к.філол.н.