Сьогодні подвійне свято – День української писемності та мови та Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва.

09 Лис

Зі святом дорогі колеги, дякуємо вам за плідну працю, за вагомий внесок у розвиток нашої української культури. Ми повинні попри все продовжувати нести світло, традиції та вміння і передавати це вміння нашим дітям і учням. Наша роль дуже цінна шанувати, любити, пишатися і втілювати цей дар, як мистецтво.
Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і незамуленість.

В День української писемності та мови, на Українському радіо традиційно відбувається радіодиктант національної єдності. Цю акцію започатковано з 2000 року. Відтоді щороку всі охочі можуть узяти участь у написанні радіодиктанту та не стільки з’ясувати, чи добре знають українську мову, як продемонструвати єдність з усіма, хто любить і шанує українське слово.

Сьогодні особливий та святковий день почався із дуже приємної події урочистого нагородження від АДМІНІСТРАЦІЇ ОСНОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ
ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ викладачів комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Дитяча музична школа No 5 ім. Римського-Корсакова» за сумлінне виконання професійного обов’язку, вагомий особистий внесок у розвиток культурної сфери суспільного життя та з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня
працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Нагороджувала та вітала з професійним святом особисто Голова адміністрації Основ‘янського району Ганна Олександрівна Головчанська.

Було нагороджено трьох викладачів нашої школи:

•Іванців Ірину Михайловівну
•Тредіт Уляну Віталіївну
•Аулову Анну Святославівну