Пишаємося досягненнями наших учнів

04 Січ

Передноворічний час став для Дитячої музичної школи № 5 ім. Римського-Корсакова багатим на значні здобутки. Недарма ж вважається, що у святкові зимові дні казка стає реальністю, а всі наші мрії та бажання здійснюються. Тож вітаємо наших лауреатів, що продовжують здобувати перемоги у різних конкурсах та фестивалях.

Протягом 2021 року наші учні сумлінно навчались та відточували свої навики у музичному мистецтві. І що може бути приємнішим ніж праця, оцінена за достоїнством? Так у грудні наші юні виконавці взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі “Зоряна симфонія”. Учні ДМШ №5 були відзначені у номінації “Академічний вокал”: Юлія Рибак стала лауреатом ІІІ ступеня, а Єлизавета Житняковська, Володимир Гаврилюк та Марія Сидоренко стали лауреатами І ступеня. Також Єлизавета Житняковська та Марія Таран стали лауреатами ІІ ступеня за напрямком “Естрада”. 

Також 12-19 грудня відбувся VI Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв “Kharkiv Fest”. Юні виконавці продемонстрували надзвичайний артистизм та майстерність. Їх виступи не залишили байдужими нікого з глядачів. Учениці падагога Вікторії Решетнікової – Євгенія Худенко та Тая Рябченко стали лауреатами І премії, а Огбонна Ліліян – лауреатом ІІ ступеня.

Вітаємо наших лауреатів та бажаємо їм натхнення, успіхів у навчанні та нових творчих здобутків.