Пишаємось лауреатами грудня!

29 Гру

Традиційно щедрим на успіхи наших учнів був перший місяць зими.

На ХХVІ Міжнародному музичному фестивалі виконавського мистецтва «Jazz-fiesta – 2019», що відбувся 7-9 грудня, лауреатами ІІІ премії стали Олександра Кононова та Ніка Руденко (середня група, фортепіано) у номінації «солісти-інструменталісти» (викладач – Любов Васильєва). Захід спрямований на популяризацію джазової музики, на це розраховано вибір репертуару та особливі майстер-класи на фестивалі.

На Всеукраїнському конкурсі «Золота скарбничка», що відбувся у м. Запоріжжя на базі музичного училища ім. П.І. Майбороди 14 грудня, учні школи показали дуже високі результати та були відзначені: Михайло Алейніков посів І місце, номінація «народні інструменти» (викладач – Віктор Майстренко), а Ксенія Масло – ІІ місце, номінація «фортепіано» (викладач – Ольга Сурженко).

На Міжнародному конкурсі сучасного мистецтва «Новорічні зірочки перші місця здобули учні нашої школи у одразу в кількох номінаціях! Меланія Шостак та Анастасія Осипчук (викладач – Михайло Крамаренко) – у номінації «художнє слово», у номінації «вокал» А. Осипчук (педагог – Олена Зеленська), Вікторія Качинська у номінації «інструментальне мистецтво: фортепіано» (викладач – Наталія Биховська).

У номінації «струнно-смичкові інструменти» кращим було також визнано струнний ансамбль у складі учасників: Арсеній Вілінський, Анна Бутирська, Матвій Дорошин, Масуме Мустафаєва (керівники – Євгенія Биховська, Алла Діанова). Лауреатом ІІ ступеня на конкурсі стала Марія Таран у номінації «художнє слово» (викладач – Михайло Крамаренко).

На Міжнародному конкурсі юних піаністів «Lviv Kawai Ua» Дар’я Сушкова та Георгій Гончаренко (викладач – Лариса Ємельянова) були відзначені заохочувальними призами журі.
Пишаємося учнями школи та щиро бажаємо їм подальших успіхів!

Оксана Стогній, к.філол.н.