«Малюємо разом»: про виставку школи у Харківському художньому музеї

27 Лют

15 лютого у Харківському художньому музеї відбулося відкриття виставки художнього відділення ДМШ № 5 імені Римського-Корсакова «Малюємо разом» в рамках проекту «Молоді і талановиті».

Для урочистого відкриття виставки ступне слово було надано завідувачу відділення Ірині Михайлівні Іванців.
Ось уже 17 років у нашій школі діє художнє відділення. За ці роки роботи учнів були представлені на міжнародних (у Китаї, Латвії, Швейцарії, Великій Британії, Польщі, Фінляндії та інших країнах), всеукраїнських (у Києві, Полтаві, Дніпропетровську) та міських виставках та конкурсах.
Ми пишаємося тим, що картини наших вихованців знаходяться зараз у Харківському художньому музеї! На виставці представлені роботи учнів різного віку та викладачів у різних жанрах та стильових напрямах.

У рамках відкриття відбулося нагородження учасників виставки. Його провела завідувач відділу науково-художньої роботи Харківського художнього музею та куратор проекту «Молоді і талановиті» Ірина Миколаївна Сідєльова.

У рамках відкриття виставки відбулося кілька інструментальних та вокальних виступів учнів нашої школи: Ксенії Масло (викладач – Ольга Сурженко), Владислави Соляник (викладач – Валерія Галицька, концертмейстер – Ірина Бурік), Софії Восковської (викладач – Любов Васильєва), Софії Верстюк (викладач – Ірина Шелюк, концертмейстер – Ольга Возіянова), Марії Скородинської (викладач – Марина Костромицька) та інструментального ансамблю «Cantabile» (керівник – Наталія Амстибовська, концертмейстер – Ірина Бурік).

Оксана Стогній, к.філол.н.